Σχετικά με εμάς

40 Years In Business

Est. in 1982

Η Cremeria Vienna, πρωτοπόρος στο φρέσκο Ιταλικό παγωτό ημέρας, έγινε και στο Ρέθυμνο το στέκι του αυθεντικού φρέσκου παγωτού.

Στο εργαστήριο της Cremeria Vienna στο Ρέθυμνο παρασκευάζεται καθημερινά απο φρέσκο γάλα και φρούτα εποχής εξαιρετικής ποιότητας παγωτό σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων που σας περιμένουν να τις απολαύσετε.

Τώρα μπορείτε να το γευτείτε σπίτι σας με την οικογένειά σας ή να το προσφέρετε στους φίλους σας χάρη στην ισοθερμική συσκευασία που το κρατάει φρέσκο και αναλλοίωτο!

Φρεσκάδα και ποικιλία γεύσεων

που ξεπερνά κάθε φαντασία…

Η Cremeria Vienna, πρωτοπόρος στο φρέσκο Ιταλικό παγωτό ημέρας, ήρθε και στην πόλη μας. Παράγει και προσφέρει ολόφρεσκο παγωτό ημέρας βασισμένο σε αυθεντικές ιταλικές συνταγές, φρέσκο ελληνικό γάλα και φρέσκα φρούτα εποχής.

Στο εργαστήριο της Cremeria Vienna παρασκευάζονται 140 εξαιρετικές γεύσεις παγωτού που σας περιμένουν να τις απολαύσετε ολόφρεσκες στον πρόσφατα αναπαλαιωμένο και άνετο χώρο μας.

Το φρέσκο Ιταλικό παγωτό ημέρας της Cremeria Vienna προκαλέι για νέες δροσιστικές και υψηλής ποιότητας γευστικές προκλήσεις.

χειροποίητο καθημερινά